Rygcenter i Århus

Har du ondt i ryggen? Eller har du hovedpine? Så kan vi hjælpe dig.

På Rygcenter Banegårdspladsen i Århus går vi grundigt og videnskabeligt til værks for at finde lige netop det behandlingsforløb, som, baseret på din situation, passer til dig og din krop. Det betyder, at vi med udgangspunkt i din anamnese (sygehistorie) foretager en grundig undersøgelse, som vi bruger til at danne grundlag for et individuelt tilrettelagt behandlingsforløb og efterfølgende forebyggelse af tilbagevendende rygproblemer.

Rygcenter i Aarhus behandlingslokale

Aftal en tid alle hverdage på telefon 86181700.

Se klinikkens åbningstider her.

Tværfagligt samarbejde

For at vi som Rygcenter kan give den bedste mulige professionelle behandling, samarbejder vi både internt i klinikken på tværs af forskellige faggrupper og eksternt med Rygcenter Herning og Rygcenter Djursland. Derfor tilbyder vi flere forskellige behandlingsmetoder inden for disciplinerne kiropraktik, fysioterapi, massage, radiologi og genoptræning. Den kombinerede behandling sikrer, at behandlingen bliver målrettet den egentlig årsag til smerterne i ryggen.

Moderne Rygcenter midt i Århus

Bliver det i forbindelse med den indledende undersøgelse af patienten nødvendigt at foretage en røntgenundersøgelse, har vi hos Rygcenter Banegårdspladsen et avanceret digitalt røntgenanlæg. Det tilsikrer en optimal diagnostik af smerternes oprindelse i ryggens muskler og led. Opdateringen af klinikkens røntgenfaciliteter til digital røntgen skete i forbindelse med en større udbygningen af den eksisterende klinik.  Rygcenteret og Kiropraktor Klinik fremstår derfor i dag som et moderne Rygcenter i hjertet af Århus midtby lige overfor Aarhus Banegård.

Digitalt røntgenudstyr hos Kiropraktorerne Hviid

Kræver det en henvisning?

Det er ikke en forudsætning for at opnå behandling for rygproblemer på et Rygcenter, at man  er blevet henvist af egen læge. Men på samme måde som vi ofte henviser til hospitaler, læger og andet sundhedsfagligt personale, hvis der er brug for videre undersøgelser, bliver en del af vores patienter også henvist fra patientens egen læge.

En behandling på et Rygcenter

Som autoriseret kiropraktorerer vi medlemmer af Dansk Kiropraktor Forening, hvilket gør det muligt at opnå tilskud til kiropraktorhjælp fra både den offentlige sygesikring, sundhedsforsikringer og Sygeforsikringen ’Danmark’. Prisen for en behandling på et Rygcenter afhænger af patientens behandlingsforløb og er baseret på den gældende overenskomst mellem det offentlige sundhedsvæsen og Dansk Kiropraktor Forening. De aktuelle priser og tilskud kan findes på: Dansk Kiropraktor Forening – priser og tilskud.

Rygcenter Banegårdspladsen – Kiropraktor Aarhus er ejet af Rygcenter Midtvest – Kiropraktisk Klinik I/S. Du kan læse mere om hvem du kan møde i klinikken ved at trykke her.

NIKKB_logo Nordisk Institut for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik
Diplom aarets kiropraktor 2015 Carsten Hviid