Årets Kiropraktor – Carsten Hviid

På Dansk Kiropraktor Forenings årsmøde den 14. november 2015 blev indehaveren af kiropraktorklinikken Kiropraktorerne Hviid, Carsten Hviid, valgt af medlemmerne af Dansk Kiropraktor Forening til Årets Kiropraktor.

Formand Lone Kousgaard Jørgensen overrækker prisen Årets Kiropraktor til kiropraktor Carsten Hviid.

Engagement og hjælpsomhed

Prisen som Årets Kiropraktor blev stiftet i 2012 og tildeles til en kiropraktor, der har ydet en særlig indsats inden for kiropraktikken som fagområde. Alle DKF’s medlemmer kan indstille kandidater til prisen, som der efterfølgende vælges af medlemmerne af Dansk Kiropraktor Forening
I indstillingen, som lå til grund for hæderen, blev Carsten Hviids hjælpsomhed som kollega og villighed til at dele ud af sin viden fremhævet.

aarets kiropraktor Carsten Hviid får blomster

Derudover blev der lagt vægt på den særdeles ihærdige indsats som kiropraktor Carsten Hviid igennem årene har ydet for professionen som bland andet praksiskonsulent i Region Midtjylland, sagsbehandler ved Patient Erstatningen og Codan, lektor på Syddansk Universitet, samt mangeårigt medlem af Dansk Kiropraktor Forenings Turnusudvalg.

Carsten Hviid, uddannet på The Anglo-European College of Chiropractic i England i 1977, er i dag indehaver af Kiropraktorerne Hviid i Aarhus, en af Danmarks ældste klinikker grundlagt i 1951 af forældrene Henning og Aase Hviid, der begge var kiropraktorer.

Læs også Århus Stiftstidendes artikel:

http://stiften.dk/aarhusianer-er-aarets-kiropraktor

Diplom aarets kiropraktor 2015 Carsten Hviid
Dansk Kiropraktor Forenings 90 års årsmøde