Lisbeth Uggerholm

Kort om dig selv:

Jeg er kiropraktor og behandler patienter med mange forskellige problemstillinger. Det er vigtigt for mig at forstå den enkelte patient som et helt menneske. Jeg ønsker at skabe tryghed for patienten og yde en faglig baseret behandling. Desuden ønsker jeg at give patienten indsigt og forståelse for de biomekaniske problemer, de henvender sig med og formidle metoder til selvhjælp.

Jeg er født og opvokset i Nordjylland. I min fritid går jeg mange ture med min hund og er desuden glad for at cykle, dyrke yoga og svømme.

Erfaring:

Jeg blev uddannet Kiropraktor i USA i 1993 på The National College of Chiropractic, som siden har skiftet navn til National University of Health Science, Lombard Illinois.  Herfra har jeg desuden en ”Bachelor of Science degree” og før det, en ”Associates degree in Liberal arts” fra Oakton College, Des Plaines, Illinois.

Siden 1994 har jeg været ansat som kiropraktor på forskellige klinikker herunder Kiropraktorerne Selander, Laursen og Føns i Næstved og Præstø, Kiropraktorerne Hviid i Århus og Rygcenter Djursland i Rønde og Ebeltoft.

Desuden var jeg i en kortere periode ansat som klinikleder på Nordisk Institut for kiropraktik og klinisk Biomekanik (NIKKB), nu kendt som kiropraktorernes videnscenter i Odense.

Mit virke er i dag ansat Kiropraktor både på Rygcenter Banegårdspladsen Århus og Rygcenter Djursland, Rønde og Ebeltoft.

Dine faglige specialer:

Jeg har i årenes løb set og behandlet patienter med mange forskellige problematikker. Specielt har jeg god erfaring med behandling af den akutte ryg og nakke. Jeg har desuden deltaget i flere efteruddannelseskurser vedrørende behandling af børn og har oparbejdet en god erfaring i røntgenundersøgelse af rygsøjlen.

Rygcenter Banegårdspladsen

Banegårdspladsen 4

8000 Århus C

86181700

Online Booking