Priser

Hvad koster det at gå til kiropraktor?

Alle, som er bosiddende i Danmark, har ifølge Sundhedsloven ret til ydelser fra regionen, hvilket betyder, at du som patient også er berettiget til offentligt tilskud til kiropraktorbehandling. Det offentlige tilskud kræver ikke henvisning fra en læge og trækkes automatisk fra din regning ved klinikkens reception. Priserne er faste, men afhænger af den behandling, du modtager.

Priser og offentlig tilskud

Hvis du vil vide mere om de gældende priser ogtilskud i forbindelse med en konsultation hos Kiropraktorerne Hviid i Århus henviser vi til Dansk Kiropraktorforenings liste over priser og tilskud.

danskkiropraktorforeningweb

Andre tilskud til kiropraktorbehandling

Hvis du er ansat i et firma eller selvstændig, er det også muligt at indgå en aftale omkring en sundhedsordning hos kiropraktoren. Læs mere under sundhedsordning, klik her.

Fremgangsmåden afhænger selvfølgelig af udbyderen, men er oftes enkel og ligetil. F.eks. hvis du har fået et hold i ryggen og har brug for en kiropraktor, kontakter man sundhedsforsikringsudbyder for at få godkendt undersøgelsen og/eller behandlingen. Du får som regel godkendelsen med det samme – enten via mail, som brev med posten eller via e-boks. Derefter ringer man til kiropraktoren og aftaler en tid for behandling.

Rygcenter Banegårdspladsen

Banegårdspladsen 4

8000 Århus C

tel. 86 18 17 00

Online Booking